Čamci za spašavanje

  • Whaly čamci za spašavanje
  • Zodiac čamci na napuhavanje

 

 Ponuda polietilen čamca Whaly 
 Polietilen čamci Whaly
Dizajn, metoda proizvodnje i robusnost visokokvalitetnog polietilena su osnovica Whalijevih čamaca.
To su čamci sa dvostrukim dnom, izrađeni u jednom komadu bez spojeva, izdržljivi, robusni, lagani i UV stabilizirani. Odlikuju se posebnim dizajnom, sigurnošću i lakim održavanjem.
– Dimenzije su im 2,10/2,70/3,10/3,70 i 4,35 metara, za pogon koriste vanbrodske motore od 2,5 do 30 KS, te su certi-ficirani za CE kategorije C i D.
– Čamci raspolažu izuzetno prostranim unutrašnjim prostorom, a njihove glatke površine pružaju izuzetno ugodan osjećaj tijekom boravka na čamcu.
– Spadaju u vrstu vrlo sigurnih i stabilnih čamaca, što ih čini idealnim za razonodu, ribolov, pomoćnim čamcima na brodicama, škole jedrenja, rekreaciju, zaštitu okoliša i slično.
– Posebni faktor sigurnosti predstavlja činjenica da su Wahly čamaci proizvedeni u jednom komadu bez spojeva.

Whaly polietilenski čamci proizvode se u Holandiji metodom rotacijskog lijevanja polietilena, u jednoj od naj-većih tvornica u Evropi specijaliziranoj za rotacijski lijev.
Polietilen je materijal izuzetne čvrstoće i mala je vjerojatnost oštećenja i potrebe popravka, no u slučaju potre-be može se jednostavno popravljati. Polietilen ima vrlo dobra plutajuća svojstva i vrlo je pogodan za gradnju čamaca, može se reciklirati i zato možemo reći da je prijatelj okoline.

 

 

Zodiac čamci

Pneumatski čamci

CADET ALU

 

Izuzetan omjer kvaliteta / cijena

Izvorno, izabrani su najbolji materijali s interno zavarenim šavovima komora putem termobondinga radi optimalne trajnosti.

Oprema je brojna i kvalitetna i sa Zodiac patentima, kao što su sistem za rašlje vesla ili internim upravljanjem samopražnjenja. 

– različite vrste dna: na letvice, na napuhivanje ili aluminijsko

– skraćeni krajnji tuljci

– veslačka klupa / sjedište te transportna torba uključeni kao standardni

Model
Zodiac Cadet 310 Alu
Dužina (cm): 310
Širina (cm): 155
Broj komora: 3 + 1
Promjer komora (cm): 44
Masa plovila (kg): 49
Maksimalan broj osoba: 5
Nosivost (kg): 600
Maksimalna snaga motora (KS): 15
Maksimalna masa motora (kg): 55
Osovina motora: Kratka
Dimenzije u torbi: 150×63 cm